Rreth kompanisë

     Tregtia me shumicë e porcelanit dhe artikujve të xhamit, si dhe e materialeve pastruese 
     Tregtia me shumicë e pjesëve elektronike, pajisjeve hidraulike dhe të ngrohjes, si dhe pjesëve të furnizimit     
     Tregtia me pakicë e artikujve kozmetikë dhe të tualetit, në dyqane të specializuara     
     Prodhimi i mobilieve të tjera     
     Tregtia me pakicë e artikujve elektronikë, ngjyrave dhe xhamit, në      Prodhimi i mobilieve të kuzhinës

Albsearch banner 1
Albsearch banner 1

Si e vlerësoni N.T.P. " Toni - Dona "?

Komentet e fundit

N.T.P. " Toni - Dona "

Podujevë, Ali Ajeti 211 11000 Podujevë Kosovo

Kontaktoni me ne

Ne përdorim Cookies në faqen tonë të internetit

OK!