N.T.P. " Valmiri Commerc "

Handel

Über die Firma

     Tregtia me shumicë e makinerive bujqësore, pajisjeve dhe pjesëve furnizuese     
     Tregtia me shumicë e kafshëve të gjalla    Sekondarë
     Tregtia me shumicë e produkteve të tjera të ndërmjetme     
     Tregtia me shumicë e produkteve kimike

Albsearch banner 1
Albsearch banner 1

Wie bewerten Sie N.T.P. " Valmiri Commerc "?

Neueste Kommentare

N.T.P. " Valmiri Commerc "

Podujevë, Magjistralja,Pod.-Prishtine 11000 Podujevë Kosovo

Sprechen Sie uns an

Wir verwenden Cookies auf unserer Website.

OK!