N.T.P. " Mani- Trade "

Handel

About company

 Tregtia me shumicë e drurit, materialeve të ndërtimit dhe pajisjeve hidrosanitare 
     Tregtia me shumicë e pjesëve elektronike, pajisjeve hidraulike dhe të ngrohjes, si dhe pjesëve të furnizimit     
     Tregtia me pakicë e veshjeve në dyqane të specializuara 
     Tregtia me shumicë e pajisjeve elektroshtëpiake     
     Tregtia me shumicë e veshjeve dhe këpucëve     
     Tregtia me pakicë e artikujve elektronikë, ngjyrave dhe xhamit, në dyqane të specializuara     
     Tregtia me pakicë e pajisjeve elekroshtëpiake në dyqane të specializuara

Albsearch banner 1
Albsearch banner 1

How do you rate N.T.P. " Mani- Trade "

Latest comments

N.T.P. " Mani- Trade "

Podujevë, Fahri Fazliu 11000 Podujevë Kosovo

Contact us

We use cookies on our website

OK!