About company

Që nga viti 1994 Omsa & Intimo ka patur si aktivitet kryesor shitjen e biankerive dhe të brendshmeve intimo nga firmat më të njohura në tregun ndërkombëtar të modës. Eksperienca mbi 20 vjecare dhe shitjet në të gjitha qyetet e vendit, e kanë kthyer Omsa & Intimo në kompaninë lider të tregut të të brendshmeve duke garantuar cilësi dhe besueshmëri. PËRKUSHTUAR FEMRAVE Që nga viti 1950 OMSA sjell trendet e fundit të modës me elegancë dhe hijeshi KOLEKSIONET E FUNDIT Tek OMSA do të gjeni koleksionet e fundit të firmave më të njohura në tregun e modës KRIJONI STILIN TUAJ Zgjidhni midis veshjeve intimo që përcjellin shije, klas dhe femininitet

Albsearch banner 1
Albsearch banner 1

How do you rate OMSA

Latest comments

OMSA

Rr. Dritan Hoxha, Tek Zogu I Zi 1001 Tiranë Albanien
Founding year 1994

Contact us

We use cookies on our website

OK!