827 results

D.P.H. " TE DRINI "
Phone dark
+38344651175
Map dark
Prishtinë, Ilaz Agushi nr.82,
10000 Prishtinë
D.P.H. " TE DRINI "
Phone dark
+38344651175
Map dark
Prishtinë, Ilaz Agushi nr.82,
10000 Prishtinë
N.H. " HOTEL SILVER "
Phone dark
+38344500319
Map dark
Prishtinë, Nazim Gafurri dhe Xhavit Ahmeti,
10000 Prishtinë
N.SH.H. " Hotel Xhema"
Phone dark
+38344700118
Map dark
Prishtinë, 8/a, Maliq Pashë Gjinolli,
10000 Prishtinë
Hôtel La Grande Ourse
Phone dark
+41277221754
Map dark
Le Betty 30 ,
1929 Trient
N.H. " HOTEL APOLLONIA "
Phone dark
+38344112597
Map dark
Prishtinë, p.n, K.e Trimava Vllezërit Fazliu,
10000 Prishtinë
N.P.H.,, Ora "
Phone dark
+38344700268
Map dark
Prishtinë, 4, Çajupi,
10000 Prishtinë
N.Sh.H. " Hotel Prishtina "
Phone dark
+38344123547
Map dark
Prishtinë, 18, Vaso Pasho,
10000 Prishtinë
N.H. " HOTEL SARA "
Phone dark
+38344238765
Map dark
Prishtinë, Nr.8, Maliq Pash Gjinolli,
10000 Prishtinë
N.P.H. "Adria"
Phone dark
+38344109898
Map dark
Prishtinë, , Ahmet Krasniqi,
10000 Prishtinë
N.P. H. Hotel " Begolli "
Phone dark
+38344507231
Map dark
Prishtinë, 8, Maliq Pash Gjinolli,
10000 Prishtinë
Gasthaus Landhaus
Phone dark
+41719515656
Map dark
Bahnhofstrasse 137 ,
9244 Niederuzwil

We use cookies on our website

OK!